Het handhaven van een dieet dat een alkalische pH-waarde in het lichaam bevordert, is een grote waarborg tegen het ontwikkelen van kanker en het alkalische kankerdieet is een geweldige methode om dit voordeel te bereiken. Met het handhaven van dit soort dieet staat een individu toe dat het natuurlijke pH-evenwicht verschuift naar de alkalische kant van de weegschaal, in tegenstelling tot het zure niveau van de weegschaal.

Voor veel mensen is hun pH-waarde over het algemeen te zuur, wat een alkalisch kankerdieet nog belangrijker maakt. Sommigen geloven dat u door het volgen van een alkalisch dieet niet alleen kunt voorkomen dat u kanker ontwikkelt, maar dat u het ook kunt genezen als u het al heeft ontwikkeld.

Een alkalisch dieet, wat is het?

Vaak raken mensen in de war als het gaat om alkalische en zure diƫten omdat ze geloven dat het verwijst naar de werkelijke pH-waarde van het voedsel. Dat is echter niet het geval, voedingsmiddelen die van nature een hoog zuurgehalte hebben, zoals een citroen of een limoen, kunnen juist het tegenovergestelde doen en een alkalisch effect hebben op het lichaam. Het volgen van een alkalisch dieet vereist een verplichting om zeer weinig porties wit meel en suiker, vlees en zuivelproducten te eten. Het is bewezen dat deze voedingsmiddelen een zure reactie in het lichaam veroorzaken. Mensen die dit dieet volgen zouden meer moeten leunen op keuzes zoals verse producten, sojaproducten en amandelen.

Een alkalisch dieet en kanker

Wetenschappers die reageerbuisonderzoek hebben gedaan, hebben gesuggereerd dat kankercellen de neiging hebben om zowel te gedijen als te groeien binnen een zure omgeving. Deze tests hebben aangetoond dat je, om de groei van kanker te verminderen, het zuurniveau in de pH-waarde van het lichaam moet verlagen.

Als dit een feit is voor de kankercellen in de reageerbuis, dan is het waarschijnlijk ook een feit voor de kankercellen in het menselijk lichaam. Kankercellen in het menselijk lichaam kunnen in een alkalisch vriendelijke omgeving drastisch worden gereduceerd. Het tegenovergestelde van dit feit is dat ze dramatisch kunnen worden verhoogd binnen een zuurvriendelijke omgeving.

De beslissing van een individu om voedsel te consumeren dat een meer alkalische pH-waarde in het lichaam vaststelt, kan het vermogen van de kankercellen om te groeien of zelfs te ontwikkelen, veranderen. Een kleine stap zoals een verandering in het dieet kan een aanzienlijke invloed hebben op de algemene gezondheid van een individu, waardoor hun lichaam een meer vijandige omgeving voor kankercellen wordt. De meeste voordelen zijn te zien wanneer een alkalisch kankerdieet met een hoog fruitgehalte en andere alkalische voedingskeuzes wordt gevolgd. Door dit soort dieet te volgen kan het lichaam ook gemakkelijker afval en schadelijke giftige stoffen weggooien.

Het is lastig volhouden

Het is veel moeilijker om vast te houden aan het alkalische kankerdieet dan alleen maar te beginnen met het dieet.

het vereist een hoge mate van betrokkenheid om gefocust te blijven en op de juiste weg te blijven. Het is niet nodig om voedsel volledig uit uw dieet te verwijderen om succesvol te zijn, omdat dit alleen maar uw vermogen om af te maken zal belemmeren. Het is niet nodig om vlees of zuivel op te geven, maar om een bewustere inspanning te leveren om de hoeveelheid die je binnenkrijgt te verminderen. Overweeg ook om de negatieve effecten van zuur voedsel tegen te gaan door het te combineren met de juiste voedingskeuzes om het negatieve effect ervan te verminderen.