De wereld verandert en het is belangrijk om je niet achtergelaten te voelen. Daarom biedt DigiByte het meest veilige en vooruitstrevende netwerk. Het is de gedecentraliseerde langste UTXO-blockchain met wereldwijde community-ondersteuning. Het biedt DigiAssets-tokenisatie, ultieme cryptocurrency, beveiligde authenticatie, de meest geavanceerde mobiele portemonnee en het kernprotocol voor digitale activa van toepassingen.

 

Noah Seidman tweette: “#DigiByte heeft een kritische massa-decentralisatie die ervoor zorgt dat het voor altijd bestaat. De belangrijkste UTXO-keten voor recordopslag en activabeheer. Protocoleigenschappen aangepast voor optimale transacties. Het is niet je normale blockchain, het is een community! ”

 

Jared Tate sprak zijn enthousiasme uit over de 1,3 miljard sociale engagementen voor de DigiByte in de afgelopen 12 maanden. Hij verklaarde verder dat de DifiFam echt geweldig is.

 

Sydney Ifergan, de crypto-expert, twitterde: “Digibyte (DGB) Community-leden hebben het gevoel dat als je eenmaal hebt ingegaan op wat DGB precies inhoudt, je je realiseert dat het de perfecte oplossing is voor de fiat-trap.”


 

Om goede redenen is de groei van Digibyte het afgelopen jaar enorm geweest. Het is waar dat de beste dingen in het leven in het begin vaak onopgemerkt blijven en dat slechts een paar wijze mensen deze dingen zien voor wat ze werkelijk zijn. DGB zal vanaf hier beter worden.

 

Digibyte (DGB) Telegram-kanaal met AMA voor 18 augustus 2020

Naar verluidt op 15 augustus 2020 heeft DigiByte 6-months Social Volume 763.102 posts bereikt op @LunarCRUSH. De Social Metrics zijn het bekijken waard. btc nieuws voor updates.

 

Een van de verklaringen voor DigiByte gelezen als DigiByte is wat er kan gebeuren wanneer een diverse groep van zelfingenomen gelijkgestemde mensen samenkomen om systemen te bouwen die hun gemeenschappelijke doelen weerspiegelen. Het bereik van digibyte breidt zich uit met de notering ervan in nieuwere uitwisselingen.

 

Onlangs is het token live gegaan op Bitcoin.com Exchange en ook in ICONOMI. Het nut van een DGB wordt beschikbaar gesteld voor verschillende gebruikers op verschillende beurzen. Sommige uitwisselingen stimuleren de leergierigheid om DGB te leren kennen door interessante prijzen aan te bieden.

 

ICONOMI tweette onlangs: “DigiByte DGB is toegevoegd aan het ICONOMI-platform! Je kunt het nu toevoegen aan je eigen Crypto-strategie. “ cardano is de nieuwe platform.

 

Voor degenen die het niet weten, is ICONOMI een platform dat het kopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum met euro’s of creditcard mogelijk maakt. DGB kent een positieve prijsontwikkeling in de markt. Steeds meer investeerders voegen DGB toe aan hun portefeuille, omdat het als een teken wordt beschouwd dat diversificatie waardig is.