De kankerstatistieken exploderen. Sommige studies zeggen dat 1 op de 2 mensen een of andere vorm van kanker zal ontwikkelen in hun leven. De realiteit is onthutsend. Niet alleen zijn de monetaire kosten van kanker een enorme last voor het individu en de samenleving, maar ook de emotionele tol is enorm.

Iedereen krijgt er mee te maken

De remedie voor deze ziekte die ons plaagt en beangstigt is een makkelijke. krijgen de juiste voedingsstoffen in je lichaam elke dag. Denk hier even over na en neem het echt in je op. Je lichaam regenereert bijna alle cellen in een cyclus van 7-10 jaar. Het zal alle bouwmaterialen gebruiken die het bij de hand heeft om die cellen te maken. Het is mijn overtuiging dat cellen gemaakt van kunstmatige kleuren, junkfood zonder voeding, additieven en chemicaliën, deze cellen zullen de startcellen van de kankers van morgen zijn.

Je voeding is belangrijk

Hoe eerder je beter gaat eten, hoe groter de kans dat je nooit meer kanker krijgt. Als je al kanker hebt, dan heb je meer hulp nodig in de vorm van supplementen, samen met het veranderen van je voedingsgewoonten. Hoe meer schade de kanker heeft aangericht, hoe kleiner de kans op een volledige ommekeer.

Met die punten in het achterhoofd, hier zijn de voedingsmiddelen om te eten om dit vreselijke in zijn sporen te stoppen.

  • Broccoli- Cruciferous groenten zoals broccoli en kool hebben sulforaphane, een component waarvan de wetenschap heeft bewezen dat het de groei van kanker tegenhoudt.
  • Tomaten- Lycopene is slechts één van de bestanddelen van deze gezonde vrucht die uitgebreid is bestudeerd voor zijn ziektebestrijdende eigenschappen. Mensen die minstens 2 keer per week tomaten eten hebben 33% minder kans om deze plaag te ontwikkelen. (Tomaten en broccoli die samen worden gegeten hebben een groter effect dan wanneer de een apart van de ander wordt gegeten)
  • Champignons – Champignons bevatten bèta-glucanen. Medicinale paddestoelen zoals rode reishi, maitake, shiitake, cordyceps en agaricus blazei zijn uitgebreid bestudeerd. Deze paddenstoelen zijn in honderdduizenden wetenschappelijke onderzoeken aangetoond om kanker te voorkomen of te genezen. In feite is er zelfs een gepatenteerd extract van paddenstoelen dat door artsen in Azië wordt voorgeschreven als aanvulling op de traditionele chemotherapie.
  • Groene thee – Een ander geschenk van onze vrienden in Azië, groene thee zit vol met catechinen en polyfenolen… grote woorden die grote anti-kanker voordelen voor u betekenen.
  • Bessen – de krachtige anthocyanen in bessen zullen helpen om de groei van kanker uit te schakelen.
  • Zalm- en andere vette vis, evenals olijfolie, avocado… dit zijn allemaal rijke bronnen van omega 3 vetzuren. Omega 3-vetzuren zijn absoluut noodzakelijk voor de voortplanting en de genezing van de cellen en ontbreken in onze voeding. Zorg ervoor dat u wilde pacific- of alaskazalm krijgt, want de meeste atlantische zalmen worden nu gekweekt, wat betekent dat ze ook gevuld zijn met antibiotica en minder omega 3-vetzuren bevatten dan hun wilde tegenhangers.
  • Het is bewezen dat knoflook het voorkomen van maag-, borst- en slokdarmtumoren vermindert.
  • Camu Camu – Veel mensen hebben nog niet gehoord van Camu Camu of Acerola, maar ik noem ze omdat ze een super geconcentreerde natuurlijke vorm van vitamine C zijn. Je MOET absoluut vitamine C hebben, en veel ervan, als je hoopt kanker te bestrijden en gezond te blijven. Vitamine C is absoluut essentieel in het genezingsproces, en een voedingsstof die vaak over het hoofd wordt gezien. De meeste mensen zouden baat hebben bij een grote hoeveelheid vitamine C-supplementatie als deze hoge C-vruchten (of poeders) niet verkrijgbaar zijn in de kruidenierswinkels of natuurvoedingswinkels.

Ik hoop dat u het beeld krijgt dat een anti-kankerdieet er een is dat uit echte voedingsmiddelen bestaat. U zult geen cheez stiks of frietjes of een bacon double cheese burger zien op een lijst van kankerbestrijders. U moet uw lichaam bouwsteen en genezende voedingsstoffen elke dag geven en deze worden op natuurlijke wijze uit de aarde aan ons geleverd.

You might also enjoy: