Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten overwegen om van energieleverancier te veranderen:

  • Een goedkopere deal – door elk jaar de energieleveranciers te vergelijken, kunt u in potentie honderden kosten besparen op uw gas en elektriciteit.
  • Betere service – u kunt ontevreden zijn over de dienstverlening van uw leverancier. Met een goede vergelijker website kunt u energievergelijkingen maken op basis van de leveranciersbeoordelingen van al onze partners, zodat u de beste energieleverancier voor u kunt vinden.
  • Groenere energie – bij ons kunt u een leverancier vinden die meer hernieuwbare energie gebruikt. Het kan u ook geld besparen.
    Wat uw reden ook is, alleen vergelijken van de markt klanten worden beloond voor het overstappen door het krijgen van een heel jaar

Hoe snel kan ik de energieprijzen vergelijken?

Gemiddeld duurt het ongeveer vier minuten** om de energieprijzen te vergelijken. Met 71 actieve leveranciers die op de energiemarkt concurreren, is het volgens ons veel sneller om met een energievergelijkingsdienst de goedkoopste gas- en elektriciteitsdeals te vinden.
U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen en wij doen al het werk voor u, zodat u de beste energiedeals krijgt die wij u kunnen bieden.

  • Gemiddeld kan het minder dan 4 minuten duren om een energieofferte af te ronden via de meeste websites op basis van gegevens in december 2020.

Hoe lang duurt het om van energieleverancier te veranderen?

Na het verkrijgen van uw snelle offerte via websites zoals beste-energievergelijker.com, op die site kun je gemakkelijk energieleveranciers bekijken en het invullen van uw online applicatie om over te stappen naar uw nieuwe tarief of leverancier, kunt u beginnen met het overstappen. Uw nieuwe leverancier kan namens u contact opnemen met uw bestaande leverancier, maar controleer dit om vertraging van uw nieuwe dienst te voorkomen. Hierdoor wordt uw ‘afkoelingsperiode’, die meestal ongeveer twee weken duurt, geactiveerd. Van begin tot eind kunt u verwachten dat u binnen ongeveer drie weken bij uw nieuwe energieleverancier aan de slag kunt, maar dit kan variĆ«ren.

We verdienen geld als we onze klanten een nieuwe deal vinden voor hun huishoudfinanciĆ«n. Bijvoorbeeld, elke keer als iemand een verzekeringsproduct koopt of van gas- of elektriciteitstarief wisselt, nadat hij via ons zijn nieuwe leverancier heeft gevonden, krijgen we een vergoeding. Deze vergoeding verandert niets aan de prijs die u aan de leverancier van het product betaalt en heeft ook geen invloed op de manier waarop we de producten rangschikken – we bestellen altijd resultaten van laag naar hoog voor u.

You might also enjoy: