Prijsvergelijkingswebsites zijn op geen enkele manier onbruikbaar en u kunt een aantal goede offertes en verzekeringspolissen van hen verkrijgen als u het volgende niet vergeet te controleren:

Elke prijsvergelijker heeft andere voorwaarden en voordelen

Controleer meer dan één Prijsvergelijkingswebsite, want geen enkele website kan u een offerte van elke verzekeringsmaatschappij bezorgen, dus als u meer controleert, krijgt u meer offertes. Vink altijd aan welke vakjes op de Websites vooraf zijn ingevuld, omdat deze uitgaan van uw antwoord en u tevreden zou moeten zijn met elk gegeven antwoord. Vergelijk daarom altijd op betrouwbare websites zoals vergelijk-gratis.nl

  • Goedkoopste betekent niet het beste, vink alle offertes aan die worden gegeven voor zaken als Excessen en Kosten die in rekening worden gebracht, want alleen omdat het de goedkoopste polis is om het te kopen, betekent dit niet dat het de goedkoopste allrounder zal zijn.
  • Als u op zoek bent naar een complexe Verzekeringspolis dan zijn deze sites niet voor u, want ze bieden alleen Standaardproducten aan, wat betekent dat alles wat niet Standaard is niet past in deze sites en u zult niet in staat zijn om advies te vragen als u niet zeker bent. Kan Offertes krijgen en Verzekeringspolissen kopen op alle tijden van de dag of de nacht en kan daarom handiger zijn dan het omgaan met een Broker.

Wat zijn dingen die je echt niet moet vergeten als je gaat prijsvergelijken

Het ene ding met Price Comparison Websites is dat er meerdere klachten zijn geweest met betrekking tot bepaalde dekkingsniveaus die niet zijn opgenomen op polissen die worden verkocht via de Price Comparison Websites en dat het moeilijk is om het volledige dekkingsniveau te zien en na een volledig onderzoek van de FCA naar deze websites vonden de 5 belangrijkste problemen als volgt:

– De dekkingsniveaus en de excessen van de Polis waren niet duidelijk genoeg.
– De Uitsluitingen en eventuele Beperkingen van de Polis waren niet duidelijk genoeg.
– De Vergoedingen die in rekening werden gebracht voor Annuleringen en Aanpassingen werden niet weergegeven.
– Zij hadden geen duidelijke verklaring over de eisen en behoeften.
– De Persoonlijke Gegevens die werden ingevoerd, werden door de bedrijven en anderen gebruikt voor Marketingdoeleinden en maakten niet duidelijk hoe ze zich moesten afmelden.

You might also enjoy: